ПП "Движение Нашият град" ще представи основните приоритети на партията във Варна

Булфото
share

Днес /28.09.2011/, в 13:45ч., Андрей Василев, Владимир Тонев и Таня Парушева от ПП „Движение Нашият град” ще се срещнат с колектива на ТПО – Варна в сградата на организацията на адрес: бул.“Цар Освободител“№76 Г, ет.4.

Ще бъде обсъден проектът за ОУП на Варна. Членовете на ПП „Движение Нашият град” ще представят и основните приоритети на партията.

Дейността на ТПО – Варна обхваща всички етапи на инвестиционния процес – предварителни проучвания, идейно-техническо и работно проектиране, консултантски услуги, свързани с устройство  на територията, архитектурата и проектирането. За над 50-те години проектантска дейност, в ТПО – Варна – ЦППБО ЕООД са изработени множество обекти на територията на страната и региона.

Днес /28.09.2011/, в 14:30ч. Ивелина Шабан, Таня Парушева и Андрей Василев ще се срещнат с колектива на спортен център „ТИМ СОД”. В 15:00ч. предстои среща и с колектива на спортен център „ТИМ”. Ще бъде обсъдена позицията на Община Варна към спорта, като членовете на ПП „Движение Нашият град” ще изложат вижданията си за подобряване на отношението и развитието на масовите, детските и ученическите спортни дейности.

Днес /28.09.2011/, в 16:00 ч., Андрей Василев и Владимир Тонев от ПП „Движение Нашият град” ще се срещнат с колектива на текстилния комбинат "Галатекс". Срещата ще се състои в сградата на предприятието /кв. Аспарухово, ул. Г.Стаматов № 1/. Андрей Василев и Владо Тонев ще разговарят с работещите в предприятието за подобряването на бизнес климата в нашия град и ще изложат своите виждания за промяна на социалната политика, която провежда Община Варна. Един от приоритетите на „Нашият град” е работата в посока на нови и по-добре платени работни места.

"Галатекс"АД е работещ комбинат за памучни тъкани.Компанията произвежда 100% памучни платове за облекло: дамски блузи, мъжки и детски ризи, спортни фланелки, работни дрехи, болнично облекло, чаршафи и спално бельо, хавлиени изделия и др. Платовете са с различна структура, текстилен дизайн и цветове. Целият производствен цикъл е затворен - от подготовката на памука до крайния продукт - плата. В момента предприятието има стабилни отношения със своите бизнес партньори.

Водещи новини

Още новини