Цветанов: Един месец кракът ми няма да стъпва в сградата на МВР

Булфото
share

След връщането ми от Брюксел няма да влизам в МВР до приключването на изборите, заяви в сутрешния блок на БНТ Цветан Цветанов, вицепремиер, министър на вътрешните работи и председател на предизборния щаб на ГЕРБ.

Той уточни, че изобщо няма да влиза в сградата на министерството и поясни, че това е решение направено от него и Бойко Борисов.

Цветанов каза, че заместник – министър Веселин Вучков ще го замести по време на неговата отпуска.

„Медиите и неправителствения сектор създадоха много сериозен обществен дебат за изборите“, заяви министърът.

Цветан Цветанов съобщи, че се прави проверка на избирателни списъци, в които има данни на пълнолетни ученици, дадени от техен учител. Той отказа да обяви населеното място, докато не приключат проверките.

Атрактивните общини, където има сериозен икономически и инвестиционен интерес са обект на определени кръгове и там мизата е много голяма, заяви вътрешният министър във връзка с купуването на гласове.

Всеки един от материалите за купуване на гласове, които се излъчват от националните медии, ще бъде предаден на областните дирекции на МВР“, поясни Цветанов.

„Днес управлението е много по – демократично от всеки друг период. Представителите на партиите трябва да говорят какво правят те и какво ще направят за предстоящите избори“, заяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ.

Провеждаме реален политически живот, категоричен бе Цветанов.

Водещи новини

Още новини