Делян Пеевски се отказа от евродепутатското си място (галерия+видео)

share

Искам да благодаря на нашите структури и на хората, които ми гласуваха доверие. Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски на пресконференцията след края на Евроизбори 2014.

Отново показаха нашето място и че не можем да бъдем изместени. Благодаря за доверието на нашите структури, които дадоха доверие към мен”, заяви Пеевски.

„Не тая злоба към никого, въпреки всичко, да оглавя ДАНС също беше решение да дам нещо на България. Видяхте, че като се появи недоволство, сам се оттеглих. След това не чух кои са критиките към мен. Не чух за една година нито едно стойностно обвинение срещу мен. Все се чува – „Пеевски, Пеевски, кой, кой?” За кое кой? Ако бях чул някакво обвинение, бих се оттеглил като цяло от политиката”, добави той. „И през това ще мина, но когато всичко свърши, кой ще ми се извини”, попита Делян Пеевски.

Евродепутатството не е самоцел за мен. Чувствам за мой морален дълг да бъда до структурите си, затова ще отстъпя своето място на г-жа Искра Михайлова. Да се бори за интересите на България в Брюксел, което аз ще правя тук, завърши Пеевски.

Няма да ви отговоря кой ме предложи за шеф на ДАНС, отговори на въпрос на журналисти Пеевски.

Водещи новини

Още новини