И Манолова няма да се кандидатира за евродепутат

Булфото
share

Зам.-председателят на парламента Мая Манолова няма да участва в листата за предстоящите избори за Европейски парламент. Това каза тя пред медии в Кюстендил. Благодарих на другарите от цялата страна, защото имам номинации за различни конференции от различни региони. Човек трябва да знае неговата сила и тежест. Имам достатъчно ангажименти в Народното събрание, като председател на общопартийната контролна комисия, каза Манолова.

Тя посочи, че ще се ангажира максимално в кампанията за избор на членове на Европарламента от България и допълни, че човек може да бъде максимално ангажиран и без да участва в листата.

"Ще помагам с цялата си енергия и ентусиазъм да спечелим предстоящия евровот, включително и в Кюстендилска област. На парламентарните избори тук спечелихме в осем от деветте общини, сега амбицията ни е да спечелим във всичките девет", уточни Манолова.

Тя посочи, че в областната организация на БСП идеята за АБВ имала "нулева подкрепа". Към днешна дата няма заявен и един симпатизант за подобни паралелни действия, допълни заместник-председателят на парламента.

Водещи новини

Още новини