150 фирми се представят на изложението в Добрич

Интернет
share

Над 150 фирми ще представят новости в аграрния сектор на международното изложение "Селското стопанство и всичко за него", което се открива в Добрич, съобщиха от "Добрички панаир" АД.

В дните до 3 септември производители, научни институти, търговски дружества от България, Холандия, Гърция, Румъния, Сърбия и други страни ще предлагат земеделски машини, съоръжения за животновъдството и фуражното производство, за хранително-вкусовата промишленост, семена за полски култури, препарати за растителна защита, парници, оранжерии, мелиоративна техника и други.

Освен това на изложението ще могат да се видят и последно поколение колесни трактори на японска компания, дискова брана на българска фирма, която раздробява почвата още във въздуха, софтуерна система за цялостно управление на агробизнеса са сред новостите на изложението, обясняват още от "Добрички панаир" АД.

На изложението Министерството на земеделието и храните ще има свой информационен щанд, на който ще представи Програмата за развитие на селските райони.

Посолството на Полша в София, търговско-промишлените палати на Добрич и румънският град Констанца ще представят проекти и инвестиции на свои щандове. "Добрички панаир" АД ще отличи най-добре представилите се изложители в две категории - български производител и търговски представител на чужда фирма.

Водещи новини

Още новини