Смартфони с до 80% отстъпка – нова есенна оферта от A1 през септември

share

      • Специална селекция смартфони с отстъпка до 80% от А1.

      • Цени, започващи от 19,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra.

      • Избирай между модели на Apple, Samsung, Xiaomi и TCL.

С настъпването на есенния сезон А1 дава старт на промоционална кампания на смартфони с до 80% отстъпка на цени, започващи от 19,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra. Сред специално подбраната селекция от устройства попадат модели от портфолиото на Apple, Samsung, Xiaomi, Motorola и TCL. Офертата е валидна до 30 септември, като така потребителите на телекома ще имат възможността да се сдобият с едни от най-добрите смартфони на пазара на страхотни цени. 

А ето и част от моделите в селекцията: 

Мобилна фотография за любители с iPhone 15

iPhone 15 е идеален избор за любителите на фотографията, които искат да уловят всеки детайл със своя смартфон. Моделът разполага с 48 MP основна камера и 12 MP ултраширок обектив, както и перфектната 12-мегапикселова селфи камера. Създателите на цифрово съдържание могат да издигнат проектите си на ново ниво, благодарение на висококачественото заснемане на кадрите, прецизната детайлност на изображението и безкомпромисната работа на телефона в екосистемата на Apple. 

Снимките не са единственото предимство на този модел. Легендарната за марката производителност е съчетана с още по-добро качество на разговорите, за да общувате спокойно без значение в каква среда сте - в спокойния офис, на натоварена градска улица или на конференция. iPhone 15 е снабден с А16 Bionic чип, който дава възможност за бърза и плавна работа, дори при най-тежките игри. 

През целия месец iPhone 15 128 GB е достъпен за клиентите на А1 срещу промоционална цена от 779,99 лева в брой с план Unlimited Ultra. 

Интелигентна работа със Samsung Galaxy S24

За хората, които ще посрещнат есенния сезон, отдадени на професията си, този телефон ще осигури огромен набор от възможности, чрез които да подобрят ефективността си в работата, благодарение на вградения AI асистент. Специално създаден за Samsung, Galaxy AI е изкуствен интелект, който улеснява потребителя в ежедневните му задачи и открива допълнителни възможности за разгръщане на неговата креативност и продуктивност. Усъвършенствано търсене на елемент от снимка със Circle to Search, бърз езиков превод по време на разговор с Live Translate, преобразуване на гласов запис в текст с Transrcipt assist, обобщаване на записки с Note Assist – всичко това се крие в олекотения алуминиев корпус на елегантния Samsung Galaxy S24. 

Интелигентната батерия издържа по-дълго време, за да отговори на наситения ви работен график, а 50-мегапикселовата тройна, основна камера е напълно достатъчна и за най-взискателните към изображенията потребители. 

През целия септември Samsung Galaxy S24 256 GB се предлага в разнообразни цветове срещу 829,99 лева в брой с план Unlimited Ultra от А1. 

За новите постижения със Samsung Galaxy A25 5G

Друг модел на Samsung, който е част от есенната промоция на А1, е компактният Galaxy A25 5G. Постигнал оптимален баланс между качество, богат набор от функции, производителност и достъпна цена, този модел е за всички онези, които винаги търсят равновесие между полезност и практичност. Минималистичен дизайн, бърз, мощен и с достатъчно място за съхранение, този смартфон на Samsung се вписва безпроблемно в интензивния начин на живот след края на лятото. 

Samsung Galaxy A25 5G разполага с процесор Exynos 1280 и 5000 mAh батерия със супер бързо зареждане, които гарантират безпроблемното му използване за дълъг период от време дори и при по-натоварваща работа. Освен това моделът е снабден с Super AMOLED дисплей с богати цветове и специална защита за окото Eye Comfort Shield. Този месец A1 предлага Samsung Galaxy A25 5G 128 GB само за 29,99 лева в брой с план Unlimited Ultra. 

За новите поколения - Xiaomi Redmi 13C 5G

Гледане на видео, сърфиране в интернет и гейминг – нищо от това не може да затрудни Redmi 13C 5G. С 50-мегапикселова основна камера могат да се заснемат снимки и видеоклипове с изключително добро качество, а издръжливата 5000 mAh батерия ви гарантира, че няма да загубите връзка с най-важните за вас хора в нито един момент. Моделът разполага с 6,74-инчов екран и честота на опресняване 90 Hz, а защитата от повреди на дисплея е осигурена от Corning Gorilla Glass. Сега Xiaomi Redmi 13C 5G може да бъде закупен срещу 19,99 лева в брой с план Unlimited Ultra от А1. 

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини