Министър Томислав Дончев във "Факторът Кошлуков"

share

Министърът без портфейл Томислав Дончев ще е специален гост в предаването „Факторът Кошлуков“, тази събота от 9:00 часа по TV7. На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков той ще каже каква точно е ситуацията в Перник пет месеца след земетресението, което разлюля района.

Как се усвояват парите от еврофондовете? Какви ще са приоритетите при разпределението на евро парите в следващия програмен период? През изминалата седмица новородено в Пазарджик почина след изгаряния от печка в болницата. Защо зачестиха лекарските грешки? Трябва ли докторите да носят наказателна отговорност и редно ли е да влизат в затвора при своя грешка, отнела живот? Тези и още въпроси за здравната система у нас ще сложи на масата водещият Емил Кошлуков.

Сред парливите теми на съботното публицистично предаване на TV7 ще е и защо знаковите дела в България продължават да приключват без присъди. Къде са пробойните в правосъдната ни система, за които Европа не спира да ни мъмри? Кошлуков ще анализира заедно със специалисти поредната оправдателна присъда от изтеклите седем дни – тази на бившия министър Николай Цонев.
Има ли антибългарска кампания в Скопие и каква е позицията на България за присъединяването на Македония към ЕС? Ясно ли заяви позицията на държавата по въпроса президентът Росен Плевнелиев при срещата си с комисаря по разширяването Щефан Фюле.

В 11:20 часа в рубриката „Преди банята“ ще се разрази истински футболен сблъсък точно в навечерието на пловдивското дерби „Локомотив“ – „Ботев“.

Гледайте „Факторът Кошлуков“ в събота, от 9:00 часа, по TV7.

Водещи новини

Още новини