Vivacom посрещна последната трета група студенти от Лятна стажантска програма

vivacom
share

Vivacom посрещна последната група студенти за тази година в най-дългогодишната си инициатива – Лятна стажантска програма 2024 г. Гъвкавото начало на стажа позволява на младежите да започнат своя професионален път, след като приключи учебната година в университета. 

58 младежи вече стартираха своята първа работа във водещия телеком. Компанията дава възможност на младите таланти да се сдобият с ценен практически опит в един динамичен и високотехнологичен сектор, който е вперил поглед директно към бъдещето. Най-ценното в програмата е, че по време на стажа студентите работят по реални бизнес проекти с ментори, които ги подкрепят и обучават през цялото време.

Vivacom продължава да надгражда своята мащабна програма с нови обучения, като тази година обширното й портфолио се допълва от новаторско продуктово обучение, съобразено с последните тенденции и изисквания в света на телекомуникациите. За първи път стажантите ще преминат през курсове на следните теми: мобилни услуги за частни и бизнес клиенти, интернет технологии, телевизионни услуги (EON и EON SAT), билинг и фактуриране, както и измерване на клиентската удовлетвореност чрез NPS и CSAT.  Лятна стажантска програма на Vivacom развива  още меки умения и спомага за придобиването на ключови технически компетенции сред младежите. Всички нови служителите задължително преминават въведение в основните процеси и корпоративната култура на компанията, но и редица още полезни обучения като: Бизнес етикет и комуникация, Електробезопастност, GDPR, Outlook и други. 

Обратната връзка от студентите е категорична – Лятна стажантска програма на Vivacom е сред най-добре построените програми с реални възможности за кариерното развитие за младежите.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини