Почувствай се като на кино с нов телевизор от А1 и Philips

share

Представете си, че сте потопени изцяло в света на любимия си филм. Всяко движение е ярко очертано, всеки звук е кристално ясен, дори шепота на героите и повея на вятъра в листата. Преживявате всяка емоция и всеки миг, сякаш сте в киносалон. Но всъщност не сте. Вкъщи сте, удобно разположени на собствения си диван и покрай вас няма никакви непознати хора, които да хрупат шумно пуканки или да разговарят.

Как сте постигнали това кино-изживяване без неприятната част?

Купили сте си новия телевизор Philips Ambilight на изплащане с 0% лихва от А1 този юли. Телевизорът има всички необходими характеристики, за да бъде подходящ за домашно кино, а ето и някои от по-съществените.

Широк екран

А1 предлага Philips Ambilight в 3 размера – 43, 50 и 55 инча. Така можете да изберете размера на телевизора според разстоянието, от което ще гледате. Ако сте разположени например на 160 см. от екрана, за вас е подходящ екран с размер 43 инча. 50 и 55 инча се виждат най-добре от разстояние поне 180-250 см.

Качество на картината

Картината на тези модели телевизори от Philips е оптимизирана с Pixel Precise Ultra HD технология, която осигурява изключително ярки изображения, богати цветове и плавно движение на образите независимо какво гледате. На практика това означава, че ще виждате наситени, контрастни образи в големи детайли, които правят картината „като жива“. Какъвто и филм да си пуснете – екшън, романтичен или научно-популярен с красиви кадри на природни забележителности, образът ще е пленителен и максимално реалистичен.

Dolby качество на звука

Едно от големите предимства на киносалоните е високото качество на озвучаване. Понякога звукът идва зад нас и е толкова реален, че се стряскаме и подскачаме. Телевизорите Philips Ambilight са оборудвани с фантастичната система за озвучаване Dolby Atmos. Тя разполага звуковите ефекти в пространството около зрителя за наистина реалистично преживяване. Ще чувате диалозите по-ясно, ще улавяте звуците от същите посоки, от които ги долавя и героят във филма. Цялата звукова картина е подобрена с AI технология, като имате възможност за персонализиране на настройките според собствените си предпочитания.

Пленителна кино-атмосфера

Има нещо романтично в приглушената светлина, която прожекционният апарат в киното разпръсква в салона. Още по-специално е усещането, когато мека светлина в хармония с филма на екрана освети собствения ви хол – това е ambient осветлението на Philips, запазената марка за този модел. Светлината обрамчва рамката на телевизора и създава впечатление за жива картина. Цветовете се променят в тон с цветовете на екрана, за да успеете буквално да се потопите в настроението на филма.

Е, какво ще гледаме тази вечер?

Едно истинско домашно кино заслужава впечатляващи филми. За щастие, изборът в наши дни е огромен и стрийминг услуги като MAX и Netflix не ни оставят да скучаем. Можете да се насладите на новия си Philips Ambilight с втория филм от поредицата за DUNE например. Режисьорът Дени Вилньов се възползва от всички достижения на съвременната компютърна анимация и ефекти, за да създаде този епичен научно-фантастичен шедьовър по книгата на Франк Хърбърт. В главните роли в тази нова трактовка на романа отново ще гледаме Тимъти Шаламе и Зендая.

Друга поредица, заслужила още с първия си филм етикета “епичен” също има свое продължение – Джурасик Парк. Това лято нови породи страховити динозаври ще подложат на изпитание учените и разбиранията им за света. Три години след унищожаването на тематичния парк „Джурасик свят“, Оуен Грейди и Клеър Диъринг се завръщат на острова, за да спасят останалите динозаври от изригването на вулкан. Там обаче попадат на нови страховити древни видове и на една конспирация, която заплашва бъдещето на цялата планета.

А ако предпочитате по-скоро нещо романтично и с впечатляващи костюми, можете да се насладите на новия сезон на сериала „Бриджъртън“ по Netflix. Каквото и да решите да гледате на новия си Philips Ambilight, преживяването ще е като на кино. Или може би още по-добро, защото ще се намирате в комфорта на собствения си дом.

 

 

 

 

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини