Цветанка Ризова отива в БТВ

share

След изненадващото й уволнение от Нова телевизия, Цветанка Ризова не стоя дълго без работа. По всяка вероятност тя ще подпише всеки момент договор с БТВ.

Най-вероятно тя ще поеме часовия пояс в ранната неделна сутрин, като новото й предаване ще бъде на мястото на "Отпечатъци" на Мира Баджева. Самата Мира Баджева беше свалена от ефир след катастрофалните резултати на предаването, което пък бе изместено за да освободи часовия пояс за друг натирен от Нова телевизия кадър - Лора Крумова. Ранният час за излъчването на сериозна публицистика обаче е убийствен и възможността да се постигнат сериозни резултати са минимални.

Проблемите за Ризова започнаха след като стана ясно, че "Всяка неделя" ще се завръща на екран в ефира на Нова. Това наложи предаването на Ризова да се премести в друг часови пояс. Промяната не й хареса и тя започна да си търси оферти от други телевизии. Ръководството на Нова обаче научи и последва светкавично уволнение.

От самото си създаване БТВ е спасителен пояс за всички уволнени от Нова телевизия. Директорът на новините Люба Ризова беше прогонена от Нова телевизия преди 12 години, след неуспешен опит да оглави новините в бившата си телевизия. Кадър на Нова телевизия е нейната дясна ръка Виктория Бехар.

Водещи новини

Още новини