Обратно на училище с Моят А1 и Колелото на късмета

share

Въпреки горещите летни дни, учениците и техните родители вече усещат настъпването на септември и новата учебна година. Някои избират да се подготвят за училище в последната седмица, а по-нетърпеливите са взели всичко нужно месец преди 15 септември. Подготовката не е лесна и трябва да се помисли за всичко необходимо – учебници, тетрадки, химикалки, задължителни четива и помагала, раница и още куп неща, които са неизменна част от живота на един любознателен ученик.

Затова на помощ в подготовката идва и последното издание на кампанията „Моят А1 ти е на късмет“, която е активна за потребителите през целия август. Всички клиенти, които имат регистрация в приложението на А1 или неговата уеб версия на A1.bg, могат да завъртат Колелото на късмета по веднъж всеки ден и да участват за специалните седмични награди. Всяка седмица 40-те най-големи късметлии ще спечелят раница на е-просвета, А1 и любимецът на децата The Clasher, в която ще могат да събират всички тетрадки и учебници през годината. Какъв по-добър старт на учебната година?

За да бъдат приготовленията още по-лесни и приятни, всяка седмица А1 ще раздават и по 20 ваучера за книжарници Ciela на стойност 50 лева, с които учениците и техните родители ще могат да купят необходимите неща, а освен това ще зарадват и любителите на книгите, които ще се насладят на големия избор от предложения във веригата книжарници.

Освен вълнуващите предметни награди, в кампанията „Моят А1 ти е на късмет“ са включени и много дигитални награди, които потребителите могат да спечелят и използват веднага, или да зарадват свой близък, като ги пренасочат към избран от тях номер. Сред дигиталните награди са бонус пакети за мобилен интернет, минути за разговори и SMS-и. Сред вариантите, от които може да възползва всеки в рамките на 24 часа, са 50 SMS-а в мрежата на А1, неограничени или 100 минути за национални разговори, както и неограничени или 5 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост.

Новите награди в „Колелото на късмета“ са активни и очакват своите собственици в Моят А1 и неговата уеб версия на A1.bg. Освен да участват в кампанията, потребителите могат да се възползват от множеството услуги, които приложението предлага. В него клиентите могат да плащат своите сметки, да управляват услугите си 24 часа в денонощието, да следят потреблението на минути и мегабайти, да купуват е-винетки и още куп възможности.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини