Над 3400 посетители от 37 държави вече се регистрираха за WEBIT CONGRESS 2011

share
Повече от 3400 посетители от 37 държави, които професионално се интересуват от маркетинг, реклама, криейтив, социални медии, Интернет, е-търговия, гейминг и инвестиции в стартиращи компании са регистрирани за най-голямото събитие - Webit Congress 2011. Остават по-малко от 20 дни за регистрация. Вижте някой от участниците и регистрираните до момента.
 
Бъдете сред тях! Срещнете се с тях! Научете от тях и открийте нови възможности!
 
Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО и посетете уъркшопите, семинарите и презентациите на Open Theater (подходящ за управители/изп. директори, маркетинг/бранд мениджъри, специалисти продажби, бизнес развитие, социални медии).
 
В рамките на Webit Congress 2011 не пропускайте:
The Main Stage (двудневна конференция) за маркетинг, интернет, социални медии и ефективни продажби, мобилен маркетинг – това са темите, на които топ световни експерти от Google, Facebook, Yahoo!, Microsoft, BMW и десетки други презентират и дискутират на Главна сцена. Подходящ за: управители, маркетинг / бранд мениджъри, специалисти продажби, бизнес развитие, социални медии. Вижте програмата тук.
 
The Social Media MasterClass (половин ден обучение/мастърклас): Все още има свободни места за мастъркласа на гурото в социалните медии и оптимизацията в търсещи машини – Джилиян Мюсиг (президент на SEOmoz – най-голямата фирма в света в тази област). В рамките на половин ден тя ще говори как се създават управляват общности за бранда в социалните медии. Подходящ за: маркетинг / бранд мениджъри, специалисти социални медии, медии. Вижте повече за мастър класа тук.
 
The Creative Lounge Conference (еднодневна конференция): Творците, рекламните специалисти и бранд мениджърите ще имат изключителната възможност да видят и чуят на живо презентации и творчески концепции и процеси на реализация на легенди и икони в рекламната и криейтив индустрия сред които Еди Опара (партньор в Pentagram), Джейсън Литъл (творчески директор на Landor), Tom Adams (творчески и дигитален директор Future Brand), Марвин Лиао (с представяне на най-креативните реклами през годините в Yahoo!).
Подходящ за: бранд мениджъри, криейтив/арт директори, дизайнери, архитекти. Вижте програмата тук.
 
GamesVille (еднодневна конференция): Конференцията за гейминг индустрията ще ви срещне с един от ко-създателите на играта Angry Birds, който ще говори за това „къде са парите в игрите“. Сред останалите лектори са едни от най-популярните имена в индустрията.
Подходящ за: разработчици на игри, специалисти - онлайн реклама, разплащателни системи, маркетинг. Вижте програмата на GamesVille тук.
 
StartUp Village (еднодневна конференция): Как се създава успешна компания, пътя от локална фирма от ЦИЕ до международен феномен, как се прави маркетинг за стартираща фирма, как се финансира и пр. Сред лекторите е обявения от Times Magazine 2011 и от световния икономически форум в Давос за „дигитален пионер“ и „топ стартираща фирма в света, която ще промени живота ви“ - Иля Лаурс и много други.
Подходящ за: предприемачи, бизнес ангели и инвеститори, маркетинг специалисти. Вижте програмата на StartUp конференцията тук.
 
DevCamp (безплатни уъркшопи): подхождащ за разработчици на уеб/мобилни приложения. Вижте повече и се регистрирайте за безплатните обучения на PayPal и Mtel.

Водещи новини

Още новини