Мира Добрева се връща на екран

share

С нови сутрешни предавания ще изненада зрителите си БНТ от понеделник, 19 септември. Първа на старта на новата програмна схема застава опитната Мира Добрева. В 10,15 ч ще се завърти “Денят отблизо с Мира”. Първият гост на водещата ще бъде колежката й Радина Червенова. Щафетата от Мира ще поеме младата Мария Андонова в “Денят отблизо с Мария”. Тя е амбицирана да предлага всяка сутрин от понеделник до петък екотеми и съвети за биолайфстайл. “Писнало ми е да гледам намръщени хора”, казва Мария.

Напрегнат ще е 24 септември за двойката Асен Григоров и Сибина Кръстева. Тогава е стартът на живо на предаването им “Животът и други неща”. А ден по-късно - сватбата им. Григоров, познат от екрана като политически водещ, и журналистката Сибина Кръстева са заедно от 10 г., имат дъщеря на 2 г. Идеята за предаването им хрумнала, когато вкъщи се хванали, че коментират политиката с хумор. “Животът и други неща” ще гледаме всяка събота. В неделя националната медия ще предлага занапред три нови блока - ХАХ е за тийнейджъри, БунтART - за млади хора до 22 г., “Ние и градът” - за активните от средното поколение.

“Няма да говорим само за проблеми, за да се превърнем в старческо предаване”, обещаха тийнейджърите от ХАХ при представянето на новата схема.

Водещи новини

Още новини