Остават няколко дни до края на играта на Svejo и Ismena – включи се!

интернет
share

Страхотни свежи почивки в едно от най-красивите места в страната подарява Svejo.net. Ханчето, Спа комплексът и вилата очакват своите гости. Всичко, което трябва да направиш, за да се включиш е да участваш и опишеш как си представяш почивката край Девин.

В „Wellness & SPA Комплекс Исмена“ можеш да починеш и да подариш на тялото си всички налични спа процедури, които са включени в пакета. Ти и любимият човек ще имате на разположени 4 дни за луксозно преживяване сред природата.

Ако искаш да събереш най-готините си приятели и да прекарате няколко дни в полите на планината – Ханче Исмена е твоят избор. Усамотено и уютно място, перфектно за купони. Откъсни се от забързаното ежедневие и прекарай 3 дена с хората, с които обичаш да се

Търсиш усамотено място, където да отидеш с половинката? „Вила-резидънс Исмена“ е твоят избор. Свеж и прохладен климат с много слънчеви дни. Самобитно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания.

Това не са оферти, които да закупиш! Това са подаръците от Svejo.net за теб. Всичко, което трябва да направиш е да отидеш на страницата на играта и да участваш.

Включи се на https://svejo.net/games/ismena/

Водещи новини

Още новини