Hitro.bg събира всички намаления и оферти на едно място

share

Новата хитова услуга Hitro.bg предлага на потребителите си достъп до над 700 оферти дневно, селектирани от всички сайтове в България предлагащи намаления и ваучери.

Това е и най-пълната услуга за групово пазаруване на пазара към момента, твърдят от hitro.bg, които предлагат достъп до офертите на над 70 сайта, измежду които популярните Kolektiva.bg, Grabo.bg, Lapni.bg, Zadrujno.bg и т.н.

"Харесва ми това, че всички оферти са подредени по категории и мога лесно да открия нещо, което ме интересува, например място за изкарване на лятната ваканция или салон за изгоден маникюр." - коментира потребителка на сайта.

"Направили сме така, че да помогнем на хората лесно да открият най-изгодните сделки на деня, да платят най-малко и да получат най-много. Хитро, нали?" - похвалиха се създателите. "Независимо дали търсите почивки, спа процедури, козметика, услуги, стоки, спорт, купони за заведения или просто забавление, Hitro.bg предлага всичко на едно място."

Създателите на услугата са заложили на лесна ориентация и възможност за сортиране по горещи продажби, цена, отстъпки, категории и други. Освен това всеки може да се абонира за своя град, като с един единствен мейл на ден ще получава офертите на абсолютно всички сайтове за групово пазаруване.

Посети hitro.bg и разгледай най-изгодните оферти

Водещи новини

Още новини