Над 10 часа ново съдържание за деца в EON Видеотека на Vivacom

share

Vivacom разширява своето съдържание за най-малките зрители с новото предложение Duck TV On Demand в EON Видеотека.

Специално създаден за деца на възраст от 6 месеца до 3 години, този нов каталог включва над 20 анимационни образователни поредици, които са фокусирани върху ранното детско развитие. Цялото съдържание е проектирано така, че да стимулира когнитивните умения и сетивното възприятие на децата чрез използване на визуално разказване, цветни и плавни форми, звукови ефекти и музика.

Ярките цветове, заоблените форми и липсата на диалози създават спокойна и ангажираща среда, в която най-малките зрители могат да развиват своето въображение. Каталогът съдържа повече от 10 часа анимационно съдържание, което е разработено с грижа за децата и техните потребности.

Особено важно за родителите е, че Duck TV On Demand е напълно безплатен за всички клиенти на пакетите EON LIGHT, EON FULL и EON PREMIUM. В допълнение, детското съдържание е достъпно в специално защитения детски профил EON Kids, който осигурява безопасна среда за гледане. Родителите могат да задават индивидуален ПИН код, за да гарантират, че децата няма да напуснат безопасния акаунт и да попаднат на неподходящо съдържание.

Допълнително, Vivacom предоставя и други възможности за обучение и забавление на децата, като Disney English. Каталогът с над 70 епизода, които помагат на деца да учат английски език чрез игри и интерактивни занимания. 

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини