AI в сгъваем формат: Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 - новото лице на интелигентните смартфони

share

В ерата на технологичните иновации, Samsung отново изпреварва времето си с революционните Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6.

Двете устройства не са просто следващото поколение смартфони - те са портал към ново измерение на мобилните технологии, където гъвкавостта среща изкуствения интелект. Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 имат потенциала изцяло да преобразят начина, по който работим, общуваме и се забавляваме.

Адаптивен дизайн за динамичен живот

Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 преосмислят концепцията за смартфон. Те се адаптират спрямо вашия ритъм на живот, предлагайки компактност, когато ви е необходима и разгъващи се екрани, когато имате нужда от тях. Представете си, че четете новини докато чакате на опашка в банката на компактния преден екран, а след това разгъвате устройството за удобно гледане на видео или работа с документи. 

Елегантност и издръжливост: Новото лице на мобилните технологии

Новата серия Galaxy Z е не само функционална, но и изключително стилна. С прави ръбове и симетрична конструкция, това са най-тънките и леки модели досега. Но не се заблуждавайте от елегантния им вид - тези устройства са проектирани да издържат в режим работа максимално време. Рамката от Armor Aluminum и стъклото Corning Gorilla® Glass Victus® 2, пък осигуряват защита срещу ежедневните предизвикателства. 

Galaxy AI: Вашият личен асистент от бъдещето

Galaxy AI е революционен помощник, готов да превърне вашия смартфон в истински интелигентен партньор. Изкуственият интелект е вграден в новите Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 и всъщност той е мощен инструмент, проектиран да опрости, ускори и обогати всеки аспект от вашето дигитално ежедневие. От премахване на езикови бариери до интелигентно управление на информацията, Galaxy AI преосмисля начина, по който комуникираме, работим и се справяме с ежедневните предизвикателства. 

Live Translate: Разбивайте езикови бариери в реално време

Представете си бизнес среща с чуждестранни партньори, на която езиковите бариери изчезват благодарение на функцията Live Translate. Galaxy Z Fold6 превежда разговора в реално време, позволявайки ви да се съсредоточите върху същността на дискусията, а не върху езиковите предизвикателства. 

Note Assist: Интелигентно обобщаване на срещи и разговори

След важна среща, Note Assist не само предоставя транскрипция, но и интелигентно обобщава ключовите точки. Това ви спестява часове работа и ви позволява да се фокусирате върху следващите стъпки, вместо да преглеждате дълги бележки. 

Suggested Replies: Комуникация с едно докосване

За бързи отговори на имейли, Galaxy Z Flip6 предлага контекстуално подходящи отговори директно от предния екран FlexWindow. Това ви позволява да бъдете продуктивни дори в движение, без да отваряте напълно устройството. 

Производителност без компромиси

В сърцето на тези елегантни устройства се крие истинска мощ. Процесорът Snapdragon® 8 Gen 3 е специално оптимизиран за AI операции, осигурявайки плавно изпълнение на всички задачи - от редактиране на видео до сложни изчисления.

За да поддържат тази мощ, Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 са оборудвани с усъвършенствани охлаждащи системи. Galaxy Z Fold6 разполага с охлаждаща камера, която е 1,6 пъти по-голяма от предишните модели, докато в Z Flip6 е поставена първата по рода си охлаждаща камера. Резултатът е устойчива производителност и по-дълъг живот на батерията. 

Сигурност на най-високо ниво

В свят, където дигиталната сигурност е от първостепенно значение, Samsung Knox предлага многослойна защита за вашите данни. Тази платформа за сигурност разпознава заплахи в реално време и осигурява цялостна защита, позволявайки ви да работите и общувате напълно спокойно.

Samsung дава на потребителите пълен контрол над това как техните данни се използват за подобряване на AI функциите. Чрез индивидуалните настройки на Galaxy AI, вие решавате как да балансирате между персонализация и поверителност. 

Иновация с отговорност: Устойчивият подход на Samsung

Създателите на Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 са помислили не само за бъдещето на технологиите, но и за бъдещето на нашата планета. Устройствата включват широк спектър от рециклирани материали, включително стъкло, алуминий и пластмаса. Дори тяхната опаковка е изработена от 100% рециклирана хартия.

С обещание за 7 години актуализации на операционната система и сигурността, тези устройства са истинска инвестиция в бъдещето. Това не само удължава живота на вашия смартфон, но и намалява е-отпадъците.

С Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, Samsung очертава пътя към бъдещето на мобилните технологии. Тези устройства са повече от сгъваеми екрани и мощен хардуер; те са символ на нова ера, в която технологията се адаптира към нашия живот, а не обратното. 

Съчетавайки иновативен дизайн, изкуствен интелект и устойчиво развитие, Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 предлагат решение за предизвикателствата на съвременния динамичен живот. Те ни позволяват да бъдем по-продуктивни, по-креативни и по-свързани. 

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини