Вили Сечкова открива Samsung Experience Store - единственият официален магазин на марката в България

Булфото
share

На 1 февруари в столичния The Mall отваря врати новият Samsung Experience Store - единственият официален магазин на марката в страната. В него може да открием технологичните иновации на Samsung - последни модели смартфони, включително и хитовия Samsung Galaxy S21 Ultra, интелигентни часовници и стилни аксесоари.

Във времена, когато технологиите стават все по-интелигентни, възможностите, които имаме, са необятни. Телефоните вече правят повече, отколкото някои настолни компютри, а умните часовници и аксесоари улесняват всеки аспект от ежедневието ни. Пазарът предлага изобилие от опции, които отговорят на вкуса и нуждите на всеки човек, но пък изборът на правилното за нас устройство става все по-сложен.

Ето защо е създаден Samsung Experience Store - мястото, където изборът на най-подходящия продукт става лесен и приятен. Магазинът залага на изключително компетентни консултанти, които да преведат и най-високите технологии на достъпен език. С тяхната професионална помощ всеки може да намери най-доброто за себе си.

На място потребителите могат да тестват всяко мобилно устройство на марката, предлагано на българския пазар, и да разберат как да се възползват пълноценно от всичките му функции. Специалистите на Samsung ще отговорят на всички въпроси и ще съдействат за бързо и ефективно обслужване и сервиз.

За да отпразнува откриването, Samsung Еxperience Store България включва в портфолиото си нова услуга, която ще бъде активна през целия февруари - потребителите ще имат възможност да купуват устройства на лизинг с 0% оскъпяване. А в деня на откриването - 1 февруари, понеделник - на място в магазина, както и на https://samsungstore.bg/, клиентите ще могат да се възползват от 30% отстъпка на всички аксесоари, както и да получат подарък при покупка на всяко мобилно устройство.

 

 

 

Водещи новини

Още новини