Най-скъпите автомобили на известни личности

share

 Звездите могат да си позволят да имат огромни колекции от скъпи и бързи автомобили. Джей Лено и Джери Зайнфелд са известни като собствениците на едни от най-впечатляващите автомобилни колекции.

А това са 10-те най-скъпи единични автомобили, собственост на известни личности:

10. Дейвид Бекъм - Rolls Royce Phantom Drophead – 407 000 долара

Трафикът в Лос Анджелис едва ли позволява на Бекъм да се развихри с този автомобил.

Прочети повече ТУК.

Звездите могат да си позволят да имат огромни колекции от скъпи и бързи автомобили. Джей Лено и Джери Зайнфелд са известни като собствениците на едни от най-впечатляващите автомобилни колекции. А това са 10-те най-скъпи единични автомобили, собственост на известни личности: 10. Дейвид Бекъм - Rolls Royce Phantom Drophead – 407 000 долара Трафикът в Лос Анджелис едва ли позволява на Бекъм да се развихри с този автомобил.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-skupite-avtomobili-na-izvestni-lichnosti/nid-141523.htmlЗвездите могат да си позволят да имат огромни колекции от скъпи и бързи автомобили. Джей Лено и Джери Зайнфелд са известни като собствениците на едни от най-впечатляващите автомобилни колекции. А това са 10-те най-скъпи единични автомобили, собственост на известни личности: 10. Дейвид Бекъм - Rolls Royce Phantom Drophead – 407 000 долара Трафикът в Лос Анджелис едва ли позволява на Бекъм да се развихри с този автомобил.

Прочети повече на: http://profit.bg/news/Naj-skupite-avtomobili-na-izvestni-lichnosti/nid-141523.html

Водещи новини

Още новини