Проверяват ловешката полиция заради психаря Иво Маринов

  • 20 септември 2012 14:41

  • 2109
  • 0
Проверяват ловешката полиция заради психаря Иво Маринов
© Булфото

Проверка ще изяснява реакцията на полицията в Ловеч относно сигналите, които е подавала 25-годишната Ивелина Главчева за психически тормоз от страна на полицая Иво Маринов. Това съобщи във Варна министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа във връзка с убийството на младата жена в Ловеч от служител на МВР.

Цветанов каза, че това е изключително неприятен случай, завършил с фатален изход за една млада жена и е отключен поради проблемите, които е имал убиецът. "Постоянно предприемаме мерки за недопускане на подобни инциденти, но аз смятам, че това е единичен случай като някакво лично изживяване на самия служител, който, разбира се, ще получи съответната присъда, която ще бъде максимално висока за неговото деяние", допълни Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Във Варна министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа представи новия директор на Областната дирекция на МВР-Варна Тодор Иванов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2109 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини