Черната Златка иска отново да се върне при Багата

  • 19 септември 2012 21:19

  • 11221
  • 4
Черната Златка иска отново да се върне при Багата
©

Плеймейтката Златка ДимитроваЗлатка Димитрова Златка Димитрова e родена в Бургас, зодия Телец. Завършва висше икономическо продължава да хвърля погледи на самбиста Благой Иванов-Багата, въпреки че двамата не са интимна двойка от около година.

В разговор тя призна, че оцелелият като по чудо след намушкване с нож мъжага не й е безразличен.

"Под напрежение съм от това, че Благой влезе в къщата. Засякоха ни се на няколко пъти погледите, но... Виждам го, че той отбягва, а и аз отбягвам по простата причина, че не искам да вижда, че и аз го гледам. А го гледам, защото виждам, че е малко променен след случая, който стана с него. Не знам. Не съм го виждала от доста време и това по някакъв начин събужда у мен това чувство. На мен ми е странен и фактът, че в момента сме заедно", призна Златка.

Тя намери верен приятел в лицето на Мариана Попова. В личен разговор певицата на няколко пъти й намекна, че старата любов ръжда не хваща и като че ли успя да убеди бургазлийката в това, въпреки че тя на няколко пъти подчерта колко уважава връзката на Багата със сегашната му приятелка.

Последвайте канала на

Десислава Станева
11221 4

Коментари 4

Добави коментар

2012.09.29 | 10:36

4
Аз съм българин, и от всичко българско най обичам турски сериали. Обаче чух че ще има нещо още по българско.-Щели да пърдят.Да ама сега чета че има по-голяма новина. Златка и Багата се гледат. Преди бях чел че будалите от БАН протестират. Сега разбрах че в България всички които са защитили някаква научна степен, могат да протестират. Това е безплатно.-Но, ако си учил вечерно край магистралата. напомпиш малко силикон, и остава само да обясниш на кожен микрофон че Англия е столица на Великобритания, взимаш си дипломата за ''висше'' и само пърдиш, ставаш ВИП и ти плащат. А, будалите от БАН ще протестират. Ще ги уволняват. А бе така се прави с които не са ВИП.

2012.09.24 | 13:35

3
Кака Златка, кака Златка, мамата си трака тая Златка то не става само с лапане на пи..и, трябва да се четат и книжки! Чалга+Златка= Аман ни е работата
Idiotizm

2012.09.24 | 13:02

2
Ти да не си и близък роднина? Поредната куха лейка. Скачай от покрива, гравитацията ще се погрижи за другото.
koceto

2012.09.24 | 13:01

1
Абе кой от тези на снимката е Златката и кой Багата? Това са Торбалан и Вещицата. И тази Патката ако я питат къде и е главата ще каже, че и е м/у бедрата; ей тази щеше да спечели Нобелова награда за тъпотия ако съществуваше такава. Голяма коштръмба, кривоглед глистосер... няма такова животно, тези от Нешънал Джиографик и Енимал Планет как не са я видяли да направят някой филм за нов вид. АМИН.

Добави коментар

Водещи новини