Разбиха "Бандата на бременните"

  • 16 юни 2011 16:32

  • 1492
  • 0
Разбиха "Бандата на бременните"
© Getty Images/Guliver Photos

В жените в буквалния смисъл са тероризирали супермаркетите на града. Те крадели техника, скъпи вещи, бижута, деликатеси.

Да останат безнаказани на дамите им помагало един, единствен признак-те са били бременни. А жени в такова положение в Китай уважават и не се закачат. Сътрудниците на полицията нямат право да задържат бременна жена, съобщава Утро ру.

От това се възползвали и членовете на бандата. Тъй като смятали, че не могат да спечелят като работят, те решили „да почистват" супермаркетите на Ханчжоу. А за да не попаднат в ръцете на бдителната охрана е трябвало ...само да забременеят. Бременните крадли навсякъде били посрещани с почит и уважение. Дамите редовно забременявали.

Симулацията на корем, както нерядко правят техните западни „колеги" отвращавало китайските професионалистки. Една от тях е признала, че за десет години „работа" е била бременна осем пъти. По време на деветте месеца крадлите извършвали около 400 кражби. Групата е имала и своеобразен трудов кодекс-почивен ден имали в понеделник, в празниците и в лошо време не „ходели на работа", 60% от откраденото остава за извършителката, останалите 40- отиват в общия казан.

Полицията успяла обаче да задържи една от бременните крадли, която издала и останалите „труженички". След прибирането на крадлите, кражбите забележимо спаднали. Според предварителните оценки, бъдещите майки са успели да „приберат" стоки на стойност около 250 хиляди долара.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1492 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини