Касапница в София - откриха пет трупа в апартамент в "Гоце Делчев" (видео)

  • 11 януари 2013 06:21

  • 22206
  • 28
Касапница в София - откриха пет трупа в апартамент в "Гоце Делчев" (видео)
©

Криминалисти от СДВР разследват тежък инцидент, завършил със смъртта на петима души. Това съобщи пред журналисти старши комисар Валери Йорданов, директор на СДВР.

След 21.00 часа снощи е получен сигнал в СДВР за починала възрастна жена в апартамент в жилищен блок в столичния кв. „Гоце Делчев". Сигналът е получен от съседи, които са съобщили, че не са я виждали от няколко дни.

На място е пристигнал патрул, който е открил тялото на възрастната жена в коридора на апартамента с доста кръв около нея и гилза. В съседни стаи са намерени още четири трупа - на мъж, жена и двама по-млади мъже.

По данни на съседите - възрастната жена е живеела с дъщеря си, зет си и двамата си внука. Здравка е била 79-годишна, зет й Васил е бил на 55 години, дъщерята Наталия - на 54 години, а двамата внука - Влади на 27 и Георги 21 години.

В момента се извършват оглед на място. Разпитват се съседите. По техни данни - става дума за скромно семейство, не са били конфликтни, не са имали пререкания. По думите им - двамата младежи са имали леки психични отклонения, но тепърва ще се установява дали са били освидетелствани, с откриване на съответната документация, ако има такава.

Зетят е притежавал законно притежавано оръжие и то е намерено в апартамента. Той е бивш служител от Министерството на отбраната, сега пенсионер. Съпругата му е била бивш служител на Министерството на вътрешните работи.

По първоначална работна версия, се касае за тежък битов инцидент.  Смята се, че убиецът е от семейството. Част от семейството са убити с огнестрелно оръжие, други с ножове. Най-вероятно убийството е извършено през деня, когато съседите са били на работа. Единият от синовете е намерен с огнестрелна рана, завит през глава. Именно той е подозиран за касапницата. По първоначална информация мъжът е бил с психични отклонения и след като е избил роднините си, се е застрелял, е версията, разпространена от БНР.

Пред БТВ една от съседките Жанета Борисова разказа, че е имала ключ от апартамента. Жената тръгна да отключва, заедно с мъжа си. Имало е две врати и тогава са видели свитото женско тяло на Здравка.

Голямото момче Влади от малко си личеше, че има забавени реакции, каза жената. Тя обаче отрече, че Влади да  е бил агресивен, но е бил изключително емоционален, след като гледал мачове или парламентарен контрол. Майка му го е водила на курсове за социализация, но е споделила, че ситуацията не е добра. Въпреки това той е завършил средно образование в нормално училище. Склонна съм да кажа, че семейството подцени състоянието на 27-годишния Влади.

Последвайте канала на

Novini.bg
22206 28

Коментари 28

Добави коментар
ГЕРБ=СМЪРТ

2013.01.21 | 21:16

28
Някой ГЕРБЕРАСТ ги е убил! Какво друго може да се очаква от партия на наркотрафиканти, убийци и комунисти като ГЕРБ!?
Sulfuras

2013.01.12 | 13:00

16
Ей плъх тази новина ли намери да спамиш бе , маймуно мръсна....

2013.01.21 | 21:16

27
MNogo udobna za poliziq i prokuratura e versiqta, 4e ubiezat se e samoubil. Ne vi li izglejda poznato ?

2013.01.21 | 21:15

26
Абе не знам кой е виновен, ама до кога ще имаме такова мизерно оборудване???!!! Гледай кви носилки, с некви одеяла покриват труповете, ужааассссс, разбрицани линейки.... 2013-та е, аре малко се по усъвършенствайте, де!!!!
до 2

2013.01.12 | 23:10

25
Тези хора са се избили от глад и мизерия благодарение на вълчата политика на ГЕРБ,виж грозната истина в очите другарю охранен милиционер!
УЖАС ГЕНОЦИД НА ПРАВИТЕЛСТВОТО

2013.01.12 | 23:09

23
Българският премиер Бойко Борисов избива вече и граждани на град София с безизходица и мизерия,това е горчивата истина уважаеми Българи!
–N-

2013.01.12 | 23:09

24
Тъпак смотан,как не те е срам да се опитваш да вадиш някакви политически дивиденти от една такава трагедия............ Мухльо!!! Това само безмозъчно същество и безбожник може да напише така простотия и сравнение, а всички знаем кой са безбожниците. Но това няма да коментирам не e мястото по такава черна новина трагедия да се прави политика и демагогия. Лумпен!!!
kaspar

2013.01.12 | 13:00

15
Ще кажеш ли на всички , къде точно на околовръстното работиш ПРОСТИТУТКА????
сьсед

2013.01.12 | 18:49

22
Вечерта беше крайно неприятна за всички живущи в блока още около 10 часа след като се прибрах от работа патрулки отцепиха улиците пред блока след около 20 мин се звани на вратата ''инспектор еди кой си от 4 - то рпу '' питам за какво .. инцидент станал показват ми снимка от мобилен телефон на жена (майката в последствие) и ме питат дали познавам момчетата 2 - мата братя просто не можах да се сетя кои са вьпреки , че сьм през 3 входа .. попитах пак какво е станало инцидент с 2 жертви 2 - ма братя. В крайна сметка обаче каквото и да пишат медиите най - вероятно да е зетя бивш полковник промит комунист военен който е превьртял и е избил всичките криминалистите са намерили следи от барут по рьцете му.Народа е беден , гладен и нещастен .. не се учудвам изобщо .. вече всеки 5 - ти е с отклонения.Комунистите и скапаната крадлива дьржава сьсипаха всичко ... , но никой не не ни е виновен докато продьлжавате да бьдете овце така ще е лека вечер
кофти,власт

2013.01.12 | 17:11

21
В америка се избиват, защото са побуяли, а в България, от глад,студ и мизерия, подбуждат такива убиства! Затова и управляващата партия, се нарича ГРОБ! И проклетниците, крадливи гробари!
кофти,власт

2013.01.12 | 17:10

20
В Америка се избиват, от побуялост, В България, от безработица и мизерия! Но затова пък, имаме управляваща партия, ГРОБ!
някой

2013.01.12 | 16:50

19
добре де , чета доста от вас обвиняват управляващите за едно или друго.хайде кажете ми алтернативата в България каква е ? кой според вас е най-достойния ?
nikoi

2013.01.12 | 13:42

18
TOLKOVA E TAJNO VSI4KO KOETO CHETA TUK.NIKOGA NQMA DA SE OPRAVIM S TOZI PROST NAROD,TVA E ISTINATA, TOLKOVA MNOGO SAJALQVAM NO TOVA E POLOJENIETO

Добави коментар

Водещи новини