Стрелба в Париж

  • 24 ноември 2012 21:13

  • 2372
  • 0
Стрелба в Париж
©

Кърваво уреждане на сметки посред бял ден отне живота на 32-годишен португалски работник в парижкото предградие Орли, съобщи БНТ.

Двама нападатели откриха стрелба по квартално кафене на 20 километра от центъра на френската столица. Атаката най-вероятно е свързана с трафик на наркотици.

В 13 часа пред пълно с хора кафене в предградието Орли спира черен джип. От него изскачат двама маскирани и откриват огън с автоматично оръжие срещу клиентите. После скачат в колата и се отдалечават. Пристигналите полицаи са стъписани от сцената - един убит и няколко ранени.

"Полицайката, която се е отзовала на сигнала, ми описа сцената като апокалипсис. Навсякъде имало окървавени хора", разказва мъж от предградието

Петнадесет минути след стрелбата на няколкостотин метра от кафето е открит опожарен автомобил. Най-вероятно нападателите са се возели в него. Стрелбата посред бял ден, куршумите, попаднали в околни сгради и коли и целият почерк на нападението говорят за уреждане на сметки между наркотрафиканти.

Някои от посетителите на кафенето са били замесени в търговия с марихуана, съобщават от полицията. Единствената жертва, обаче, е португалец, който работел на съседен строеж. Докато обядвал, мъжът се оказал на пътя на куршумите, пояснява Дневник.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2372 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини