Оперираха катастрофиралия с куршум в главата

  • 15 ноември 2012 20:42

  • 1539
  • 1
Оперираха катастрофиралия с куршум в главата
©

Почистена е входната рана на простреляния в главата 43-годишен Венцислав Ценов, който катастрафира в Ботевград вчера, съобщиха от "Пирогов". Мъжът е докаран в коматозно състояние и е опериран по спешност. Отстранена е част от хематома, който се е образувал.

В момента пациентът е в кома и остава в Неврохирургия Реанимация в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов". Историята като на филм е от Ботевград: в сряда полицейски екип бил изпратен заради катастрофа на кръстовище в града. На мястото униформените заварили ударен автомобил и двама ранени мъже.

Линейка откарала пострадалите в болница. От направения на шофьора скенер обаче станало ясно, че мъжът е с куршум в главата. Той е преместен в столичния „Пирогов”, където лекарите се борят за живота му. Спътникът му е леко пострадал, напуснал е болницата по собствено желание.

По данни на МВР и двамата мъже са с криминални регистрации. Венцислав Ценов е осъждан два пъти в чужбина и е лежал в затвора.

Последвайте канала на

Novini.bg
1539 1

Коментари 1

Добави коментар
Не се лекувайте в СОФИЯ МЕД

2012.11.16 | 10:17

1
Най- долната и гадна болница е СОФИЯ МЕД. ИЗРОДИТЕ ТАМ ЩЕ ГОРЯТ В АДА . Ма..ма ви смотана и таргашеска. Долни лекари в червата ще ви се връща на децата изроди.

Добави коментар

Водещи новини