Лекари от Спешна помощ: Не е наш проблем забавянето на сигналите

  • 29 ноември 2013 07:56

  • 1499
  • 3
Лекари от Спешна помощ: Не е наш проблем забавянето на сигналите
©

За спешен адрес екипът трябва да тръгне до 3 минута, а за неотложен адрес от 8-10 минута нататък. Колегите са амортизирани, а дежурствата са много натоварени и напрегнати, малко сме, обясниха лекари от Спешна помощ - София пред БТВ. Те са категорични, че са обидени от последните публикации за тях в медиите.

На въпрос дали има забавяне на сигналите, които получават от 112, зам.-директорът на Спешна помощ Светла Богданова обясни, че има, но това не е техен проблем.

Медиците са категорични, че трябва да избират кой да живее и кой не. Те са категорични, че дори им се е случвало да извадят екип от един адрес, за да го пратят на друг, защото е по-спешен.

Лекарите от Спешна помощ обясниха, че недостига на ресурси решават качеството на услугата.

Последвайте канала на

1499 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ГЛАС НАРОДЕН

2015.03.05 | 12:56

3
Не се оправдавайте, мутри с престилки ! Не е проблема в недостига на хора - доктори си има. Просто вие сте алчни и бихте отишли там, където знаете, че ще кихнат пара ! Амортизирани били ... аз, ако се амортизирам на работа, шефа ми ще ме амортизира за постоянно и ще трябва да търся ново място ... я се стегнете и почнете да си вършите работата, като хората !
star lekar

2013.12.31 | 18:47

1
stiagame se sa mladi sexi sestri,..TAPAKO-glas naroden,...kato ne uvagavate saslovieto shte mrete po ulisite ,niama koi da ba4ka na lineika za tia pari,..a ti s koi klas si tapako,..ne pishi prostotii,az davam po 10 noshni na meses,...dokato ti si piesh ve4er rakiata
Лозко

2015.03.05 | 12:55

2
Но пък пари за новите S-класи на дУпетатите се намериха.

Добави коментар

Водещи новини