Румяна Тодорова пак поема НЗОК

  • 12 юни 2013 11:01

  • 3819
  • 2
Румяна Тодорова пак поема НЗОК
©

Кандидатурата на Румяна Тодорова за управител на НЗОК е одобрена окончателно на Изпълнителното бюро на БСП вчера, съобщава "Стандарт", позовавайки се на свои източници.

Румяна Тодорова беше начело на касата по времето на Тройната коалиция, но беше отстранена от поста от ГЕРБ. За парламентарен секретар в здравното министерство се спряга името на Янка Кюркчиева. Тя заемаше същата длъжност отново по времето на Тройната коалиция. Главен секретар на ведомството пък е Теодора Андреева, бивш юрист на болница "Шейново". За поста шеф на здравната комисия пък се спрягат имената на Емил Райнов от БСП и Нигяр Сахлим от ДПС. За шеф на Агенцията по лекарствата отново се спрягат имена от Тройната коалиция - бившите й директори оттогава Емил Христов и Жасмина Мирчева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3819 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
изненадан

2013.08.18 | 07:26

2
много съм изненадан, че лицето Емил Христов се спряга като възможен директор на ИАЛ. Той не е човек на Тройната коалиция я е човек на Емил Райнов - един емблечатичен с корупционните си практики човек, на когото Емил Христов бе пръв помощник

2013.07.05 | 17:07

1
Здравеопазването в БГ е една огромна помийна яма, която напускам с облекчение. Заминавам в цивилизована страна, където да се работи в тази област е удоволствие, чао! :)

Добави коментар

Водещи новини