Правителството решава за електронните рецепти

  • 17 ноември 2023 13:07

  • 493
  • 2
Правителството решава за електронните рецепти
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Правителството се събира на среща за електронните рецепти, съобщават от правителствената информационна служба. 

Срещата ще се състои днес в Министерски съвет. 

Премиерът акад. Николай ДенковНиколай ДенковНиколай Денков е служебен министър на образованието и науката в кабинета на Огнян Герджиков. С ще се срещне с представители на Министерството на здравеопазването, Министерството на електронното управление, Изпълнителната агенция по лекарствата, Националния съвет по реимбурсиране на лекарствените продукти, „Информационно обслужване“, Българския лекарски съюз, Българския фармацевтичен съюз и Българския зъболекарски съюз, за да обсъдят предизвикателствата и възможните решения на проблемите с електронното изписване на антибиотици и средства за лечение на диабет.

Ще има ли гратисен период за хартиената рецепта?

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
493 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.19 | 11:45

2
He e pабота на дъpжавата да админиcтрира pецепти на хopата. Очевиден опит за пpинудително изземване на лични и търговски данни на aптеки и пациенти.

2023.11.17 | 20:35

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини