България с революционно откритие за лечение на коронавируса

Йонизиран кислород намалява до 10 пъти силата на коронавируса! Това съобщи в интервю пред "Марица" професор Иво Петров, един от най-добрите кардиолози не само в нас, но и в света.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 14039

Негови колеги от "Аджибадем сити клиник" са направили онзи ден опит, който е довел до смайващия ефект

"За йонизираната вода и йонизирания кислород имаме преки доказателства. Наши!", разказва професорът, който оглавява болницата.

"Преди 10 дни излезе публикация в Австрия за йонизирания кислород, не озон, подчертавам. Вече имаме и наши данни, че тези методи намаляват ефекта от вируса и ускоряват оздравителния процес. Направихме опит с позитивна кръв, която показа наличие на вирус с голямо число. Добавихме разтвор на вода с йонизиран кислород. Концентрацията на активния вирус падна 10 пъти! Огромно! Аз нямам никакво съмнение! От два месеца и половина ползваме тези методи. Както в кабинета ми, така и в цялата болница. Поръчали сме още 5 подобни апарата за йонизиране на въздуха. Вирусът е на границата между живата и неживата природа. Имено защото е физична частица, физичните методи са по-ефективни от биологичните", обясни още светилото в кардиологията.

 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 14039

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.09.19 | 01:56
  Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в --- Sexcris.Com
 2. 2020.09.18 | 23:38
  Този от Март се обитава да си пробута йонизаторите
 3. 2020.09.18 | 23:25
  Предвид този цитат, как да го разбираме? Ние ли сме направили откритието или Австрия? "Преди 10 дни излезе публикация в Австрия за йонизирания кислород, не озон, подчертавам. Вече имаме и наши данни, че тези методи намаляват ефекта от вируса и ускоряват оздравителния процес."
 4. 2020.09.18 | 23:11
  А стига бе , пак ли българите ...страшни сме ..целият свят ни е в краката ..хахахаха
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Лекарства

още

Анкета

Уморени ли сте от мерките срещу COVID-19?

Уморени ли сте от мерките срещу COVID-19?

Избрано от Интернет