Ненков: След 10 дни новият министър ще подпише договора за доставка на ваксини

  • 06 ноември 2014 12:11

  • 1824
  • 0
Ненков: След 10 дни новият министър ще подпише договора за доставка на ваксини
©

Двама участници се явиха на търга за доставка на шествалентна ваксина срещу дифтерия, тетанус, коклюш, хепатит тип Б, полиомиелит, хемофилус инфлуенце тип Б. Към момента Министерството на здравеопазването изчаква срока за обжалване на втория в конкурса, и ако всичко е наред, след 10 дни новият министър на здравеопазването ще подпише окончателния договор и ще приключим с този проблем, Това обяви служебният ресорен министър Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  по време на парламентарния контрол.

Ненков отговори на въпрос от депутата от ГЕРБ Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, за тазгодишните инвестиции в здравеопазването. В бюджета за 2014 г. бяха предвидени 15 млн. лв. - 8 млн. от тях за ремонти и оборудване на болници и още 7 млн. лв. за второстепенни дейности и проекти на МЗ. Тя посочи, че практиката, демонстрирана от предишния здравен министър Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския не бива да се повтаря.

В последствие част от сумите бяха върнати във ведомството и бяха прекратени някои от проектите - например за т.нар. "малки пироговчета" - спешните центрове по идея на министърът в кабинета "Орешарски" Таня АндрееваТаня Андреева Таня Андреева е родена на 7 юли 1973 г. в София.  Завършва Медицинския факултет към Медицинския.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1824 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини