Оперираха и ръката на жената, блъсната от автобус в София

  • 22 януари 2024 17:38

  • 1128
  • 1
Оперираха и ръката на жената, блъсната от автобус в София
© Pixabay

Екип воден от д-р Станислав Милев от Клиника по ортопедия и травматология е оперирал днес тежко пострадалата ръка на  жената ранена при катастрофата в столичния квартал "Дианабад". Успешно е направена вътрешна фиксация на фрактурата на горен крайник, съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ "Св. Анна-София".

Операцията е продължила час и половина. На следващ етап от лечението на жената и предстоят пластични операции и възстановяване на меките тъкани. Припомняме, че тя беше приета в КАИЛ (реанимация) на УМБАЛ "Св. Анна-София" с политравма (множество тежки фрактури на таза, единия крак и едната ръка, контузия на бял дроб и черепно-мозъчна травама). 

Прегазената от автобус в София жена с голяма рана на главата, може да ампутират и ръката ѝ

За съжаление при първата операция (на долен крайник) се наложи ампутация на крака! Жената е стабилизирана но все още е с опасност за живота.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1128 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.01.22 | 19:07

1
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини