Свещеници дариха кръв във ВМА

  • 21 ноември 2023 18:10

  • 897
  • 2
Свещеници дариха кръв във ВМА
© ВМА
Слушай новината Слушай новината

С благословението на Негово Светейшество Неофит Патриарх Български и митрополит Софийски свещенослужители от Софийска митрополия се включиха в инициативата на Военномедицинска академия (ВМА) "Бъди един от нас! Дари кръв - спаси живот!", съобщиха от лечебното заведение.

За четвърта година и по повод Деня на християнското семейство свещеници, заедно със свои близки, дариха кръв за нуждаещите се пациенти.

Насърчаването на безвъзмездното кръводаряване е една от мисиите на ВМА.

Духовници от Софийската митрополия даряват кръв за пациентите във ВМА

Използвам случая да изразя своята признателност и да Ви благодаря за засвидетелстваната от Вас подкрепа. Всяка година десетки свещенослужители даряват кръв безвъзмездно и помагат на нуждаещи се пациенти не само във ВМА, но и в цялата страна, заяви проф. Румен Попов, началник на Центъра по трансфузионна хематология на ВМА. Извън акциите „Бъди един от нас! Дари кръв – спаси живот!”, всеки желаещ може да дари надежда на болен в беда в Кръвния център на ВМА, всеки ден от 8.00 до 16.00 часа.

За допълнителна информация можете да се обадите на: 02/ 92 25 506. Благодарим на всички, които ни помагат в битката за живот!

Последвайте канала на

Мая Йорданова
897 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.22 | 10:49

2
армията и църквата - две изкуствени структури, пълни с грях

2023.11.22 | 01:13

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини