Протест пред здравното министерство срещу лошите условия в ИСУЛ

  • 20 ноември 2023 08:05

  • 389
  • 1
Протест пред здравното министерство срещу лошите условия в ИСУЛ
© Novini.bg/ Canva
Слушай новината Слушай новината

Протест срещу лошите условия в болница ИСУЛ под надслов "Край на лошото управление и системната нехуманност към децата ни!" ще се състои тази вечер пред Министерството на здравеопазването. Организатор е Фондация "Даная". Демонстрацията е  в подкрепа на децата, родителите, лекарите и сестрите в детска онкохематология на ИСУЛ. 

Според организаторите от Фондацията, децата с онкохематологични заболявания са оставени без топла вода, а медицинските специалисти работят в "нечовешки условия и с непосилни графици".

ИСУЛ също излезе с позиция по повод недоволството на родители на деца с онкохематологични заболявания.

От болницата посочват,  че обвинението, че умишлено е спирана топлата вода на Клиниката по детска клинична хематология и онкология, не отговаря на истината. "Това е удар към цялата болница", посочват още от здравното заведение,  чиито специалисти денонощно се грижат за здравето не само на децата с онкохематологични заболявания, но и на всички пациенти в нея.

Детската онкохематология в София месеци наред е била без топла вода

Последвайте канала на

Радина Лазарова
389 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.20 | 13:35

1
И двамата ще го харесате: желязна еpекция за цяла нощ, няма бързо да свършваш: cвирка, анален и вагинален ceкc, колкото поискаш, подобряване на издръжливостта до 10 ПЪТИ по-дълго, ярък оргазми и за двамата, Подобряване на вкуса на спepмaта: тя ще иска да поглъща все повече и повече! Съветвам всеки да опита------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини