Безплатни очни прегледи за деца

  • 31 август 2023 11:37

  • 1019
  • 0
Безплатни очни прегледи за деца
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Безплатни очни прегледи за деца организират в медицински център „Лозенец“. Това съобщиха от болница „Лозенец“. Инициативата се организира преди началото на учебната година и е насочена към най-малките ученици на възраст 7 - 12 години. На 10 септември прегледите ще бъдат от 9:00 до 16:30 ч. , а на 12 септември - от 9:00 до 16:30 ч.   

По време на прегледа ще бъде определена зрителната острота, ще бъде изследвано цветното зрение, стереозрение и др. При съмнение за очно състояние, което налага корекция или допълнителни диагностични процедури, ще бъде предложен допълнителен час за преглед.

Ако детето има направени предишни изследвания, желателно е да бъдат предоставени по време на консултацията. Предварителното записване трябва да се направи чрез контактната форма на медицинския център, както и на тел. 02/ 96 07 682, допълниха от болницата.

Болницата предоставя различни профилактични пакети за прегледи. Медицинските екипи периодично организират безплатни прегледи за деца и възрастни, включително и извън София, предаде БТА.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1019 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини