Здравният министър не е приел оставката на директора на „Св. Иван Рилски“

  • 30 януари 2023 12:05

  • 1218
  • 4
Здравният министър не е приел оставката на директора на „Св. Иван Рилски“
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Изпълнителният директор на УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ остава на поста си и ще продължава да ръководи лечебното заведение, съобщават от пресцентъра на здравното министерство.

Министърът на здравеопазването д-р Асен МеджидиевАсен МеджидиевД-р Асен Меджидиев е роден през 1968 г.   Завършва медицина към Висшия медицински институт в не е приел подадената от д-р Дечо Дечев оставка и подкрепя настоящото ръководство на болницата.

В разговор между двамата са обсъдени наболели въпроси.

Директорът на една от големите столични болници подаде молба за напускане

Предстоят срещи между ръководството на болницата и Министерството на здравеопазването, на които ще бъдат обсъдени причините за проблемите, възможностите за тяхното разрешаване и бъдещото развитие на лечебното заведение.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1218 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.01.30 | 12:49

4
Ей, Меджидията! Няма как да изпълниш поръчката на мафията, защото вече се насра от страх, нали?! Ама то пък, ти си перманентно насран, като и останалите кремълски лакеи в Гълъбарника!

2023.01.30 | 12:45

3
Противното двукопитно, дето му викат Меджидиев е е ега ти безгръбначното нищожество на Зеления чорап!
Ха-ха-ха!

2023.01.30 | 12:36

2
Абе, че нещо много се уплашиха лакеите от Гълъбарника на червеното и в червата ЗаКаПеЧе , назначено от кремълската подлога и национален предател - фатмака от село Славяново! Че този прогизнал от корупция, зависимости, некадърност и простащина Гълъбарник надмина дори сарайско-банкянската престъпна шайка бе! Че Копринката надмина по цинизъм дори многоапартаментния Цецо простия, завършил основното си образование в училище за олигофрени! Че този твой Гълъбарник вече е срам и позор по света бе, Зеления чорап! И не виждаш ли, че "рейтингът" ти пада главоломно бе, наглец селяндурски, не виждаш ли, че омразата и презрението към теб на българския народ расте като лавина и тази лавина ще те смаже! Рано или късно ще те смаже бе, фатмако с дългия нос!

2023.01.30 | 12:16

1
най-добрата болница в София с най-добрите специалисти, искат да я съсипят комунистите!!!

Добави коментар

Водещи новини