Спешно търсят кръводарители за блъснатата зам.-директорка в Пловдив

  • 12 януари 2023 21:00

  • 8422
  • 0
Спешно търсят кръводарители за блъснатата зам.-директорка в Пловдив
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Акция по кръводаряване организират близки и колеги на тежко пострадалата заместник-директорка на СУ "Цар Симеон Велики" в Пловдив. Припомняме, че тази сутрин 52-годишната Милена Петрова бе блъсната от кола на пешеходна пътека под моста на Герджика. Зад волана бил 18-годишен с няколко месеца стаж зад волана. 

Акцията ще протече за времето от 8 до 14 часа. Всеки желаещ може да дари в кабинета по кръводаряване, който е на ново място - 6-ти кабинет на първия етаж на Хирургиите, срещу регистратурата. Важно е да уточни, че се дарява за Милена Петрова. 

Училищна шефка от Пловдив в кома, млад шофьор я помете

"Днес се случи страшното. Един изключителен човек бе блъснат от безотговорното шофиране на младеж. Жестоко и безмилостно. Най-добрата ни приятелка и един изключително силен и добър човек. Вярвам в доброто. Вярвам, че силата ѝ ще победи и ще оцелее, въпреки болките. Но се нуждае от нашата помощ. Моля, подкрепете доброто. И нека всички заедно да се помолим този добър човек да се усмихва отново един ден. Дарете кръв!", призовава Лина Гергова в социалните мрежи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8422 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини