Пострадалите в катастрофата край Царево жандармеристи са в стабилно състояние

  • 14 октомври 2022 15:35

  • 459
  • 1
Пострадалите в катастрофата край Царево жандармеристи са в стабилно състояние
©
Слушай новината Слушай новината

До 2 седмици ще станат ясни резултатите от кръвните проби на четиримата пострадали жандармеристи при челния удар между два служебни джипа на дирекция „Жандармерия“ край Царево. Инцидентът е станал вчера сутринта. И четиримата са настанени за лечение в бургаската областна болница, състоянието им е стабилно. Районната прокуратура наблюдава досъдебното производство за катастрофата

Състоянието на пострадалите в катастрофата край Царево жандармеристи е стабилно. Те са без опасност за живота, каза говорителят на бургаската областна болница Юлия Андреева.

Работи се по всички версии, включително човешка грешка, технически проблем в един от автомобилите, посочи прокурор Мария Маркова. По думите ѝ докато не бъдат разпитани свидетелите и не бъдат изготвени експертизите на вещите лица не може да се коментира дори и с каква скорост са  се движили превозните средства по време на инцидента.

Прокуратурата с първи подробности за челния сблъсък на два автомобила на жандармерията

„Резултатите от кръвните проби, които са взети от пострадалите за наличие на алкохол или наркотици няма как да бъдат ясни на този етап, защото тези експертизи се назначават от Научно изследователски институт по криминалистика и криминология (НИКК)“, каза още прокурор Маркова. 

Десислава Станева
459 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.14 | 16:49

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини