Оперират момчето, което е било простреляно, докато играе футбол

  • 21 февруари 2022 07:30

  • 1809
  • 3
Оперират момчето, което е било простреляно, докато играе футбол
© Pixabay

13-годишното момче, което беше ранено с въздушна пушка на детска площадка в Сливен ще бъде оперирано, за да бъде извадена сачмата, предаде кореспондент на бТВ.

Според родителите на детето стрелбата е била на косъм да причини по-голяма трагедия, тъй като сачмата попада във врата на момчето, но по чудо не е засегнала по-сериозни кръвосни съдове.

В неделя петокласникът Панайот и приятелите му играят футбол на площадката в квартал „Стоян Заимов”. Около 18 ч. децата се приготвят да тръгват, когато започва стрелба.

„Тъкмо си прибират децата работите да си идват, синът ми беше клекнал на стадиона, както си прибира детето дрехите идва сачма от блока, от някакъв блок, той е видял откъде дойде сачмата”, разказа майката на момчето Ангелина Митева.

Според майката децата повикали полицията. Момчето е откарано в болница с рана във врата, но вън от опасност.

Тринадесетгодишно дете е простреляно в Сливен

При стрелбата с въздушна пушка леко пострадало е още едно дете. „Доколкото разбрах е имало едно, което е избягало, което не е приоритет, защото не е доведено с линейка, нито близките са го довели до този час”, допълни д-р Азим Азимов от Спешното отделение.

Детското игрище е между жилищни блокове. До късно снощи полицейски екипи обикаляха всеки апартамент, но извършителят остава неизвестен. Според закона притежателите на такъв тип оръжие не подлежат на регистрация.

Близките настояват стрелецът да бъде издирен и да понесе последствията от стореното.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1809 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Крис

2022.02.21 | 11:30

3
Това е някой психар, който стреля и по животни! Те винаги започват с животни и в някакъв момент се прехвърлят към хора!

2022.02.21 | 10:01

1
Тринайсет годишен петокласник? Моя е седми клас на същата възраст. Кой етнос са тия деца в Сливен? И до кога ще ни занимавате с мангалите.
ЗАКС

2022.02.21 | 10:19

2
ТИ СИ ИЗРОД!!!! КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА ОТ КАКЪВ ЕТНОС Е? АКО УТРЕ НЯКОЙ ПРОСТРЕЛЯ С ВЪЗДУШНА ПУШКА ТВОЯ СЕДМОКЛАСНИК /ДА НЕ ДАВА ГОСПОД/ ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕШ!!! КЪДЕ ОТИВА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ ПОД НАЗВАНИЕ РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ?!?!?!?!?

Добави коментар

Водещи новини