Владимир Каролев вече е в "Пирогов", все още има опасност за живота му

  • 10 май 2021 15:02

  • 10664
  • 0
Владимир Каролев вече е в "Пирогов", все още има опасност за живота му
© Фейсбук

Състоянието на Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински е стабилно, но все още има опасност за живота му.

Това разкри директорът на "Пирогов" проф. Асен Балтов. 

Транспортират Владимир Каролев в "Пирогов", състоянието му е лошо

"Успешно го транспортирахме, в стабилно състояние е. Сега започват да му се правят допълнителни изследвания. Ще бъде настанен в неврохирургична реанимация за продължаване на лечението. Все още не може да се каже дали на Владимир КаролевВладимир КаролевВладимир Асенов Каролев е български икономист и финансист. Бивш общински ще се правят оперативни интервенции. Нека да мине острият период. По принцип има счупване на глезена, което ще се оперира, но това в момента не е най-важното. Много е важно да се прецизира черепно-мозъчната травма, да се стабилизира от нея и едва тогава в следващите няколко дни. Животът му все още не е извън опасност", добави проф. Балтов. 

Владимир Каролев е бил открит по случайност, тъй като не е имало как да бъде локализиран. Методи Баненски от Планинската спасителна служба в Банско обясни за БНР: 

"Той е открит в един без петнайсет през нощта в много тежко състояние, в безсъзнание и е предаден в безсъзнание на Спешна помощ. Мястото е Тодорин връх в посока Дългото езеро. Подхлъзнал се е и е паднал с борда и е минал там през някакъв камък. Намерихме го безконтактен", разкри Баненски. 

Novini.bg
10664 0

Свързани новини

Водещи новини