Ген. Мутафчийски към инфекционистите във ВМА: Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност

  • 23 декември 2020 16:35

  • 1944
  • 2
Ген. Мутафчийски към инфекционистите във ВМА: Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност
© ВМА

Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това не са просто формални думи. Гордея се изключително много с вас. Това заяви началникът на ВМА генерал-майор проф. д-р Венцислав МутафчийскиВенцислав МутафчийскиВенцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20, д.м.н., FACS, който в навечерието на светлите християнски празници посети Катедрата по инфекциозни болести и благодари на екипите за неуморния труд през тази тежка година, съобщават на фейсбук страницата на ВМА.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33002

"Толкова много хора преминаха през тези две клиники и най-важното, което споделят е: „какви са тези хора, това са извънземни?! Как могат 9 месеца да работят с тези скафандри и да не загубят добрата дума, да не загубят усмивката – по очите ви виждат, че се усмихвате. Това човешко отношение се реплицира от всички, които преминаха през тези звена, коментира още началникът на ВМА", каза още той.

Свещеници благословиха медици и пациенти във ВМА

"Поздравления за човещината, за духа на единство и колективност, които са изключително рядко срещани в днешно време. През тези месеци на изпитания вие показахте, че мислите един за друг, не само като колеги, но и като приятели. Благодаря за чудесната работа, която вършите. Весело посрещане на празниците, пожелавам ви да сте живи и здрави вие и вашите семейства, и още много успехи занапред. Гордея се с вас", обърна се генерал-майор Мутафчийски към колегите си от първата линия в битката с COVID-19.

ИНФЕКЦИОЗНИТЕ ЕКИПИ – ЕМБЛЕМА И ГОРДОСТ ЗА ВМА! Вие се превърнахте в емблема за Военномедицинска академия (ВМА) и това...

Публикувахте от Военномедицинска академия - ВМА в Сряда, 23 декември 2020 г.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
1944 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПОКЛОН,ВИЕ СТЕ ГЕРОИ

2020.12.24 | 03:26

2
Това ,тази насърчителна благдарност към мед.персонал на ВМА и не само,ПОДХОЖДАШЕ НА СКАПАНИЯ ПРЕЗИДЕНТ ДА Я КАЖЕ,но нейси.Че тези хора рискуват живота си за да спасяват животи,за разлика от него ,който подведе много хора и част от тях си отидоха без време от този свят,защото повярваха на простотиите му.Колко безсърдечен,безсъвестен и нагъл трябва да си ,за да не ти пука за погубените животи от безотговорното ти бръщолевене.Как се заспива и как се спи след такава нелепа мерзавяина?
лично мнение

2020.12.23 | 17:51

1
Този човек е Ч О В Е К ! !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини