Ученици от Кърджали: Благодарим на лекарите за неуморния труд!

Учениците, учителите и ръководството на Професионална гимназия по икономика „Алеко Константинов“, гр. Кърджали благодариха на хората работещи в МБАЛ“Д-р Атанас Дафовски“АД. Те им благодарят за неуморния труд и крижите.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15920

"В тази трудна ситуация, Вие проявявате много разбиране и човещина. С отношението си помагате на много хора да преодолеят по-лесно тежките моменти в живота си. Вие запазвате хладнокръвие и извършвате своите професионални задължения, като нито за миг не забравяте, че преди всичко трябва да бъдете ХОРА", казват младежите.

Лекари от УМБАЛ "Свети Георги": Нека всеки добре се замисли в какво напрежение работят здравните работници!

Те отправиха пожелание и всички да са здрави и отговорни.

"Ние сме Ви благодарни и се прекланяме пред професионализма и отдадеността, с които работите и се грижите за своите пациенти. Няма по-благородна професия от лекарската. И мисия, по-съдбовна и по окриляваща, от грижата за човешкия живот. Благодарим ви, че сте на поста си, за да спасявате човешки животи и да вдъхвате смелост. Бъдете Благословени!", се казва още в благорствения адрес на учениците!

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15920

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

  1. 2020.11.21 | 17:02
    Идеята на министърчето Вълчев е всички ученици и учители поетапно да бъдат вкарани в училище с цел да не би някой да пропусне заразата. Учители запазете се защото той няма да Ви пази.От ясно по ясно е. Препоръките към училищните ръководства са просто налудничаваи
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет