Военни медици с отличия от министъра на отбранатa

16 ноември 2020 14:31

Военни медици с отличия от министъра на отбранатa
© ВМА, фейсбук
273 0

Военни медици с отличия от министъра на отбраната  24-ият военномедицински екип се завърна след успешна мисия в Мали. В края на миналата седмица те предадоха щафетата на техните колеги, които в следващите 4 месеца ще подсигуряват мисията на Европейския съюз за обучение на силите за сигурност в малийската столица Бамако.  

Полковник доц. д-р Димо Димов, д.м., заместник-началник на ВМА по войсковото медицинско осигуряване, връчи на целия екип от медицински специалисти награди от името на министъра на отбраната. Признанието идва за високите постижения в службата, изпълнение на служебните задължения в сложна обстановка и за проявения висок професионализъм, отговорност и издържливост.  

Ген. Мутафчийски залипсва на брифингите на НОЩ

„Благодаря ви за това, че за пореден път отзивите за представянето на нашите специалисти там са отлични. За нас най-важното е, че се върнахте живи и здрави”, заяви полк. доц. д-р Димо Димов при посрещането на екипа.  

Българските лекари под пагон участват в различни хуманитарни и мироопазващи мисии зад граница повече от век, като винаги са получавали отлична оценка за представянето си.

Novini.bg
273 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини