Във ВМА пристигнаха първите доброволци

Във ВМА пристигнаха първите доброволци. Това съобщиха от Военномедицинска академия във страницата си във Фейсбук.

Нашите първи доброволци вече са на първата линия! Благодарим за отзивчивостта и бързата реакция, за големите Ви сърца...

Благодарим, че чухте апела ни! Всички, които се отзоваха на него ще се включат поетапно и според възможностите в помощта на медиците, които денонощно се борят с COVID-19! Благодарим и на нашите приятели, които бяха с нас в началото на епидемията и които са с нас и сега!", пише в съобщението на болницата.

"Пирогов" е със 100 заразени с COVID-19 медици, нуждае се от доброволци

От лечебното заведение посочват, че всеки, който иска да се включи като доброволец, може да го заяви на е-mail: dobrovolecvma@gmail.com, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка.

Коментари

 1. 2020.10.31 | 17:46
  Повдигха ми се като почнем да копираме квото сме видели по новините да земем некой лев. Не това ще ни направи част от света, а достойно заплащане и съвсем различно отношение към гражданите на страната, а не да е като към добичета на които се требва да се вика и много бой.
 2. 2020.10.31 | 12:17
  Да дойдат гербаджийте и патриотите като доброволци нали те отпуснаха мерките сега да си сърбат попарата.
  1. 2020.10.31 | 12:26
   Кой говореше цяло лято, че този вирус не съществува, а правителството искало да прави диктатура и ви орязва свободите?! Кой, гнусен мръсен долен болшевик, ако не радефф олигофренЪТ и Импексовата приватизаторка Говнелия заедно с всичките другарЕ-милионери от БСП?! Кой организира метежите цяло лято и партитата без маски в центъра на София, кой , ако не гнусните прости болшевики и селянина от Славяново?! Сиктир мамицата ви гадна нагла бесепарска да е.ба! Иди ти и твойта партия, п.едераст червен, да си сърбате вашта л.айнена попара от просташката ви тодорживкова пропаганда, мръсни АНТИБЪЛГАРСКИ боклуци от БКП-БСП-ДПС-ДС-УБО-НСО!
 3. 2020.10.31 | 12:18
  да отиде да помага на колеготе си, защото 1. е лекар, 2. вече има имунитет, 3. вирусът не е опасен, а само едно грипче, 4. е голям специалист и 5.е голям герой и устат!
 4. 2020.10.31 | 11:10
  Защо никой не показва препълнените отделения с болни от измисления вирус? Пак всичко се прави за много пари!
  1. 2020.10.31 | 12:03
   Стани доброволец и ще ги видиш мишленце в дупчица.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Избрано от Интернет