Лекари от Велинград: Нека спрем вируса заедно! Обичаме ви! Обичайте ни и вие!

  • 28 октомври 2020 11:34

  • 634
  • 0
© Pixabay

Нашите лекари и специалисти по здравни грижи се нуждаят преди всичко от уважение и благодарност за силите, волята и себеотрицанието, които полагат, борейки се с коварния враг КОВИД-19! Нека спрем вируса заедно! Този призив отправиха от МБАЛ-Велинград.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32980

"Спазвайте мерките за безопасност! Бъдете отговорни- пазете себе си, за да предпазите и другите! Здравето и живота са безценни – нека ги съхраним! Ангелите в бяло всеки ден рискуват живота си и този на близките си, излагайки се на заразата! Това е техен дълг, призвание, мисия, професионална всеотдайност!", апелират от там. 

И подчертават, че само отговорното поведение може да ни запази здрави.

"Надяваме се, че с общи усилия и чрез отговорно отношение към проблема, ще успеем да преодолеем това предизвикателство!Ние Ви обичаме.
Обичайте ни и Вие. Благодарим Ви, че пазите себе си и нас", подчертават още медиците от Велинград.

Снощи лекарите от първа линия излязоха с общ призив хората да са внимателни и отговорни, за да не се натоварва здравната система, но и най-вече за да се запази животът на хората.

На този фон обаче властите няма да предприемат по-сериозни ограничения. Вчера беше наредено учениците от гимназиален етап да преминат на онлайн обучение за две седмици. 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
634 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини