Кметът на Ловеч благодари на здравния министър за подкрепата, връчи му кристал със символите на града

  • 20 октомври 2020 15:39

  • 378
  • 0
Кметът на Ловеч благодари на здравния министър за подкрепата, връчи му кристал със символите на града
© Министерство на здравеопазванерто

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова връчи на министъра на здравеопазването проф. д-р Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г. плакет – кристал със символите на града. Министърът пристигна на 20 октомври следобед на работно посещение в града на люляците и първото му среща бе в кметството.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

„Вашата визита е много важна за нас, ние ще ви запознаем с новите мерки, които сме приели вчера за борба с коронавируса. Благодарение на подкрепата на държавната власт работим усилено за запазване здравето на населението. Приемете този плакет като знак на нашето признание и уважение за работата, която вършите. Този кристал с герба на Ловеч и другите символи са едно признание за дейността Ви“, обърна се към госта Корнелия Маринова.

Здравният министър с коментар за носенето на маски на открито

„Пожелавам успех на екипа Ви и да имате тази твърдост на кристала, защото ще ви трябва в бъдещите дни“, отвърна министърът. Кметът на Ловеч разказа колко много и важни апаратури и медикаменти чрез дарения е получила ловешката държавна болница от местния бизнес. Радвам се, но не навсякъде в страната е така, отвърна Костадин АнгеловКостадин АнгеловКостадин Ангелов е роден на 7 юни 1977 г. Завършва Медицинския университет в София през 2004 г..

„През ден говорим с министъра на финансите за вашата болница и за болницата във Враца, които имат сходни проблеми“, добави министър Ангелов.

В срещата участваха зам.-кметовете Венцислав Христов и Цветан Георгиев, както и секретарят на Общината Даниела Цанова.

На влизане в сградата министърът мина през проверка за телесната температура, апаратът показа 35.7 градуса. Днешната визита включва участие на министъра в заседание на Областния кризисен щаб, брифинг, и участие в церемонията за ежегодната персонална награда - барелеф „Св. Иван Рилски” за професионален принос на лекар.

 

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
378 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини