Известен офталмолог ще преглежда във Велинград

Един от водещите офталмолози - Проф. д-р Ботьо Ангелов д.м. отново ще преглежда в Медицински център- Велинград 2017 на 2 Октомври (петък)

Проф. д-р Ботьо Ангелов д.м., ще извършва очни прегледи в Медицински център- Велинград 2017. Той е началник на Очно отделение в Медицински Институт, МВР, София. Създател е на Фондация „Национална Aкадемия Глаукома“, както и на списание „Български Форум Глаукома“. Организира и провежда международни симпозиуми на тема „Глаукома, ретина, катаракта и др.“

Децата с COVID-19 често имат възпалени очи

Проф. д-р Ботьо Ангелов е гост-лектор в страната и чужбина; той е в ръководствата на редица офталмологични дружества; има многобройни публикации в страната и чужбина; научен ръководител на дисертационните трудове на докторанти; ръководител на специализацията по офталмология на много лекари; главен изследовател в клинични проучвания на нови медикаменти за глаукома, макулна дегенерация на ретината, свързана с възрастта и др.

Необходимо е при преглед пациентите да носят със себе си абмулаторен картон, изследванията които са им правени до момента, лекарствата които се приемат, рецепти за очила и др.
Очните прегледи ще бъдат за:
- Катаракта (вътрешно перде);
- Глаукома;
- Заболявания на ретината;
- Макулна дегенeрация на ретината свързана с възрастта;
- Други заболявания на преден и заден очен сегмент;
- Хирургично и лазерно лечение на различни заболявания в офталмологията;
- Пластични операции на клепачи, слъзен апарат и др.

Консултациите ще се проведат на 02.10.2020 г. (петък) от 11:30 ч. в Очен кабинет на Медицински център - Велинград 2017. Пациентите трябва да носят цялата медицинска документация, с която разполагат- епикризи, изследвания, рецепти и др. медицински документи.

Телефон за предварително записване на час и повече информация: 0893663961

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Уморени ли сте от мерките срещу COVID-19?

Уморени ли сте от мерките срещу COVID-19?

Избрано от Интернет