Трима излекувани от COVID-19 изписват в Плевен

  • 08 май 2020 11:59

  • 1165
  • 0
Трима излекувани от COVID-19 изписват в Плевен
© Pixabay

Трима излекувани от COVID-19 изписват в Плевен; 29 със заразата са настанени на болнично лечение. Това съобщи за БТА говорителят на Университетската болница "Д-р Георги Странски" Момчил Цветков.

Той уточни, че вчера са изписали един пациент, който е изчистен от вируса, за днес са подготвени още двама за изписване - жена и мъж, които са били на диализа.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32973

54 са новите случаи на COVID-19 у нас, обявиха и много добра новина

Двама нови пациенти с COVID-19 са приети вчера - общият брой на лекуваните в Университетската болница "Д-р Георги Странски" е достигнал 29. От тях 16 са настанени в инфекциозната клиника, деветима - във вътрешната клиника, а четирима са в интензивното отделение на клиниката по анестезиология. Състоянието на дете на 9 години, което е в болницата с COVID-19, е добро. За изминалото денонощие не са установени случаи на заразени медици от болница "Д-р Г.Странски", допълни Цветков.

За област Плевен са открити четирима положителни с COVID-19 за последното денонощие, а от началото на епидемията досега - 175.

Служители на ОДМВР - Плевен образуваха през изминалото денонощие едно досъдебно производство и четири бързи производства на хора, които не спазват домашната карантина.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
1165 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини