Acibadem City Clinic сключи партньорство с дигитална агенция Digital ID

  • 21 април 2020 16:01

  • 811
  • 0
Acibadem City Clinic сключи партньорство с дигитална агенция Digital ID
©

Една от най-големите вериги лечебни заведения у нас стартира работа с една от най-големите дигитални агенции – Digital ID. Целта на партньорството е информацията за клиниките да бъде още по-достъпна за онлайн потребителите, включително да се използват и допълнителни канали и инструменти на комуникация, които да спомогнат в настоящата ситуация пациентите да бъдат своевременно информирани.

От здравната група споделиха:“  Основната мисия на Аджибадем Сити Клиник е да предоставяме висококачествено здравеопазване на нашите пациенти. За нас обаче добрата медицинска грижа е симбиоза от утвърдени специалисти, висококачествена апаратура, комфортна болнична среда и информираност. Именно това се опитваме да правим и с една добре изградена комуникационна стратегия, която да дава качествена и достъпна информация на пациентите. За развитието й в бъдеще имахме нужда на сериозен и стабилен партньор, който срещнахме в лицето на Digital ID и сме убедени, че заедно ще изградим не само стратегия за присъствието на болниците ни в дигиталното пространство, но ще сме по-близко, по-ангажирани и в по-динамична комуникация с хората, които ни се доверяват да се грижим за здравето им.„

Изпълнителният директор на агенцията Чавдар Платиканов коментира, че за тях е изключителна възможност да бъдат съпричастни към ситуацията и да помогнат на повече хора да получат навременна информация, свързана с Acibadem City Clinic през всички възможни онлайн канали.

„Днес не е достатъчно да имаш какво да кажеш, трябва да приложиш правилна стратегия и подход към различните канали в онлайн пространството, за да може голям поток от информация, която е важна за потребителите да достигне до тях по най-правилния начин. Затова в нашата агенция работят хора с различни профили, като криейтив специалисти, копирайтъри, дигитални експерти, които съвместно намират най-добрите решения за комуникация. Работим тясно с огромен екип от Acibadem City Clinic, който ни помага с насоки и знания в тяхната област.“

Digital ID  е сред водещите агенции на нашия пазар, като предлага всички видове услуги в онлайн пространството. Освен със всеобхватността на обслужването си, Digital ID е известна и с огромния си практически опит в E-Commerce и FMCG бизнеса у нас. Екипът й стои зад развитието на една от най-големите онлайн аптеки у нас – Sopharmacy.bg, както и зад всички кампании на Coca-Cola в онлайн пространството.

 

 

Novini.bg
811 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини