Стабилно е състоянието на обгазеното семейство от Русенско

  • 07 февруари 2020 08:36

  • 512
  • 0
Стабилно е състоянието на обгазеното семейство от Русенско
© Кадър - БНТ

Стабилно е състоянието на жената, мъжа и 15-годишната им дъщеря, които бяха обгазени и открити в безпомощно състояние в дома си в русенския град Сливо поле. Тялото на починалото 8-годишно момиченце е в моргата в Русе. Изчаква се семейството му, за да бъде погребано. Все още се води разследване по случая.

Близки на семейството разказаха, че са ги потърсили след като семейството не е отишло на работа. Открили са ги с пяна на устата, да лежат в къщата им. "Изглеждаха все едно спят. Ако не беше пяната нямаше да разберем, че има нещо. Не се усещаше някаква миризма или дим", разказа мъжът, който ги е открил, в ефира на БНТ.

Дете загина, а семейството му е в кома след обгазяване в къща в Русенско

Припомняме, че вчера сигналът за инцидента е подаден малко след 15.30 часа от съсед, който е открил в дома им четиричленното семейство в безпомощно състояние. На място са изпратени пет екипа на Спешна помощ. Докторите са потърсили съдействието на полицията и на противопожарната служба, след като се усъмнили, че става дума за обгазяване. Починало е осемгодишно момиче. 15-годишната му сестра, бащата и майката са откарани в Университетската болница "Канев" в Русе в кома и с опасност за живота. От Спешна помощ коментираха, че по първоначални данни става дума за обгазяване с въглероден окис от печка на твърдо гориво. От полицията обясниха, че предстои оглед, като тепърва ще се изяснява причината за инцидента.

Последвайте канала на

БТА
512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини