Министър Кирил Ананиев ще присъства на откриването на Клиниката по изгаряне и пластична хирургия към УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов"

Утре, 24 октомври (четвъртък), от 11.30 ч. министърът на здравеопазването Кирил АнаниевКирил АнаниевКирил Ананиев е министър на здравеопазването в третия кабинет на Бойко Борисов. Роден е през ще присъства на официалното откриване на изцяло реновирания Специализиран комплекс по изгаряне и пластична хирургия към УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването. Сградата на клиниката е построена през 1976 г., като досега не е извършван ремонт. Средствата, осигурени от правителството, за закупуване на апаратура и преоборудване на сградата са в размер на близо 4,5 млн. лв.

Комплексът е най-голямата и най-натоварена структура в България за диагностика, активно лечение, ранна рехабилитация на деца и възрастни с изгаряния, измръзвания, мекотъканни дефекти с различна етиология и др.

На събитието е поканен да присъства и министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Коментари

 1. 2019.10.23 | 23:22

  АЗ СЪМ ПРЕВЪРЖЕНИК НА ГЕРБ ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗВРАТЕНИ НАЗНАЧЕНИЯ СЕ ОТРАЗЯВА НА НАС ЙВОЛНЕНИЕ И С ЦЯЛАТА СИЛА НА ЗАКОНА ТОВА СЕ ИСКА СТИЛ БОЙКО БОРИСОВ

 2. 2019.10.23 | 23:08

  Бойко на него го задайте въпроса той ще ги оправи по веригата

 3. 2019.10.23 | 23:05

  ДА ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ АКО ТРЯБВА И АКО ТОЙ ГО Е НАЗНАЧИЛ ИЛИ КОЙТО ГО Е НАЗНАЧИЛ Е ПЪЛЕН НАГЛЯР ДА МУ СЕ ПОИСКА ОСТАВКАТА ТОВА НЕ Е НА БАЩАМО МИНИСТЕРСТВОТО ДА СИ ГО ВЗЕМИ В КАЩИ ТАМ ДА СИ ГО НАЗНАЧИ ТРЯБВА СА СЕ ПОКАЖЕ НА ВСИЧКИ ЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ ПОВЕЧЕ ВСЯКА ГРЕШКА И НАГЛОСТ ДА СЕ НАКАЗВА И МЕДИЙТЕ ДА НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ЛЪЖЛИВИ НОВИНИ А ДА ПРАВЯТ ТАКИВА РАСЛЕДВАНИЯ И КОМПРОМАТИ ИСТЕНСКИ НЕША И ТАКА САМО ЩЕ ГИ ВКАРАМЕ В ПЪТЯ. НАГЛИТЕ

 4. 2019.10.23 | 22:59

  До ВСИЧКИ МЕДИЙ И РЕПОРТЕРИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАЗОСА Е ВАЖЕН ЗА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА НЕ СЕ ИЗДЪРЖА ВЕЧЕ ДА СТРАДА ЦЯЛ НАРОД И ДЪРЖАВАТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ

 5. 2019.10.23 | 22:56

  Да утре да го попитат репортерите да сваршат нещо не само да говорят глупости че в БГ неможелоо само да искате всичко може задайте въпроса и на министар Ананиев ако му е трудно да отговори задайте го въпроса лично на министър прецедателя да не забравят народа иска отговор и не желае също престипници да има в управлението на държавата а бил той Управлиаващи от червени бели без значение хора схемаджий в затвора там им е мястото И ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ ТАКИВА ХОРА ТОВА БЕЗУМИЕ СРАММММ

 6. 2019.10.23 | 21:35

  А този министър кога ще даде обяснение защо е повишил очния доцент, който е изписал 851 операции по 750 лв едната без да има нужда.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Ваксината ще спре ли разпространението на COVID-19?

Избрано от Интернет